Bloom Select lijntjes

Over ons

Hart voor de wereld om ons heen

Bloom Select is ontstaan vanuit onze liefde voor bloemen en de wens bij te dragen aan een duurzame wereld. Daarbij hebben we aandacht voor jouw wensen en persoonlijke smaak. Want ieder mens is anders en juist die verschillen maken de wereld interessant.

Liefde voor bloemen

Wij zien bloemen niet als massaproduct en geven hen de aandacht die ze verdienen. Daarom werken we samen met kwekers die hart hebben voor hun bloemen. En natuurlijk stylen we jouw superverse bos met zorg en liefde. Zo’n boeket zet je huis of kantoor in bloei, geeft je leven kleur.

Yes, er valt iets te kiezen

Wij bieden graag ruimte aan je persoonlijke smaak en voorkeuren. Misschien kies je voor een gemengd boeket van onze stylist. Of mogen wij je verrassen met seizoensbloemen? Het is soms maar net wat bij je interieur of stemming past. Qua bezorgmoment valt er trouwens ook iets te kiezen

Jij hoeft alleen maar te genieten

Het liefst zorgen wij ervoor dat je altijd mooie bloemen hebt staan. Met vaas en al als je daarvoor kiest. En het fijne is: wij regelen alles, jij hoeft er alleen maar van te genieten.

Team Bloom Select Hae Jin, Mary, Isabel, Daniel en Maaike.